Home > Recepten

Ham-kruidenkoekjes (warm)

2 eieren

5 lepels melk

125 g bloem

15 g boter

125 g gekookte ham

1 lepel basilicum

2 lepels peterselie

zout

peper

2 lepels olie
  • Omschrijving recept: Borrelhapjes
  • Aantal Porties: 15
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

2 eieren, 5 eetlepels melk en 125 gr bloem tot glad beslag kloppen.

15 gr gesmolten boter, 125 gr fijngesneden gekookte ham, 1 eetlepel fijngensneden basilicum en 2 eetlepels fijngesneden peterselie, zout en peper erdoor roeren.

± 2 eetlepels olie verhitten. Voor elk koekje ± 1 eetlepel beslag in olie schenken en koekjes aan elke kant 2-3 minuten bakken. Koekjes in gedeelten bakken, steeds 1 eetlepel nieuwe olie in pan schenken.

Koekjes in oven (160 °C) warmhouden.