Home > Recepten

Vistaartjes (warm)

500 gr kabeljauwfilet

1 grote fijngesneden ui

2 theelepels kerriepoeder

1 eetlepel olie

1/2 dl kokosmelk (blikje)

3 dl volle yoghurt

2 eetlepels fijngesneden koriander

100 gr geraspte cheddarkaas

8 plakjes diepvries-bladerdeeg, ontdooid
  • Omschrijving recept: Visgerechten; Borrelhapjes
  • Aantal Porties: 32
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Kabeljauw in water in 8-10 minuten zachtjes gaar koken.

Vis laten uitlekken en fijnmaken.

Ui en kerrie in olie ± 5 minuten bakken.

Kokosmelk, yoghurt, koriander, 75 gr cheddar en vis erdoor roeren.

Oven voorverwarmen op 225 °C.

Elk deegplakje iets uitrollen en in 4 vierkantjes snijden. Vormpjes met deeg bekleden en vullen met vismengsel.

Met 25 gr cheddar bestrooien en taartjes in oven 15-25 minuten bakken.

Benodigdheden

extra nodig: 32 ingevette ronde (muffin)vormpjes van ± 31/2 cm doorsnee