Vistaartjes (warm) |
|
500 gr kabeljauwfilet 1 grote fijngesneden ui 2 theelepels kerriepoeder 1 eetlepel olie 1/2 dl kokosmelk (blikje) 3 dl volle yoghurt 2 eetlepels fijngesneden koriander 100 gr geraspte cheddarkaas 8 plakjes diepvries-bladerdeeg, ontdooid |
|
BereidingKabeljauw in water in 8-10 minuten zachtjes gaar koken.Vis laten uitlekken en fijnmaken. Ui en kerrie in olie ± 5 minuten bakken. Kokosmelk, yoghurt, koriander, 75 gr cheddar en vis erdoor roeren. Oven voorverwarmen op 225 °C. Elk deegplakje iets uitrollen en in 4 vierkantjes snijden. Vormpjes met deeg bekleden en vullen met vismengsel. Met 25 gr cheddar bestrooien en taartjes in oven 15-25 minuten bakken. Benodigdhedenextra nodig: 32 ingevette ronde (muffin)vormpjes van ± 31/2 cm doorsnee |
Home > Recepten