Home > Recepten

Kheema samosa (vleesvulling voor 16 samosa's)

4 teentjes knoflook

3 groene pepers

1 rode peper

2.5 cm gemberwortel

2 uien

300 g gehakt

zout

peper

1 theelepel ketumbar

1/2 theelepel chilipoeder

1 lepel koriander

1 mespunt kurkuma

2 lepels munt
  • Omschrijving recept: Vleesgerechten; Borrelhapjes; Indiaas
  • Aantal Porties: 16
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Pureer 4 teentjes knoflook, 3 groene en 1 rode peper zonder zaadjes, 2 1/2 cm geschilde gemberwortel en 2 gesnipperde uien.

Bak het knoflookmengsel met 300 gr gehakt, zout en peper al roerend ± 10 minuten.

Roer er 1 theelepel korianderpoeder, 1/2 theelepel chilipoeder, een mespunt kurkuma, 1 eetlepel fijngesneden koriander en 2 eetlepels fijngesneden munt door.