Home > Recepten

Aloo samosa (groentevulling voor samosa's)

250 g aardappels

250 g bloemkool

1 lepel boter

1 theelepel mosterdzaad

100 g diepvriesdoperwten

2 groene pepers

zout

1 theelepel garam masala

2 theelepels ketumbar
  • Omschrijving recept: Groentegerechten; Borrelhapjes; Indiaas
  • Aantal Porties: 16
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Kook 250 gr aardappels en 250 gr bloemkool ± 5 minuten.

Bak in 1 eetlepel hete boter 1 theelepel mosterdzaad ± 3 minuten zachtjes.

Schep er de aardappel, bloemkool, 100 gr diepvriesdoperwten, 2 fijngesneden groene pepers (zonder zaadjes) en zout door.

Smoor het geheel afgedekt nog ± 8 minuten op matig vuur en prak het grof. Roer er 1 theelepel garam masala en 2 theelepels koriander door.