Groentecurry met tahoe Bombay |
|
250 gr tahoe in blokjes van ± 1 cm 1-2 eetlepels Indiase kruidenpasta (Patak's, pot) 1 1/2 eetlepel maïzena 2 eetlepels (zonnebloem)olie 1 fijngesneden grote ui 1 fijngesneden teentje knoflook 2 grote geschilde aardappelen in blokjes van ± 1 cm 250 gr wortel in stukjes 250 gr bloemkool in roosjes 150 gr doperwten (diepvries) 1 blik gepelde tomaten (± 400 gr), fijngesneden zout, peper |
|
BereidingSchep in een kom de tahoe met de kruidenpasta en de maïzena om en laat ± 5 minuten marineren.Verhit de olie en bak hierin de ui en de knoflook omscheppend ± 2 minuten. Voeg de aardappel toe en bak die ± 10 minuten met het deksel op de pan. Schep af en toe om. Voeg het tahoemengsel toe en bak die ± 5 minuten mee tot de tahoe knapperig is. Voeg de wortel, bloemkool, doperwten en tomaat toe en laat het gerecht nog ± 5 minuten stoven. Breng het gerecht op smaak met zout en peper. NotitiesHoud 1/3 van het gerecht apart voor de Indiase groentesoep met pappadums! |
Home > Recepten