Home > Recepten

Rundvleescurry 2

500 g bieflappen

1 ui

4 aardappels

3 lepels olie

1 zakje curry masala (Home Gourmet)

1/4 l kokosmelk

400 g sperziebonen

2 dl yoghurt
  • Omschrijving recept: Rundvleesgerechten; Indiaas
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Snijd 500 gr bieflappen in reepjes, snipper 1 ui en snijd 4 geschilde aardappelen in blokjes.

Verhit in een braadpan 3 eetlepels olie en roerbak hierin het vlees, de ui en de aardappelen 3 minuten.

Roer er de inhoud van 1 zakje curry masala-mix (Home Gourmet) door en bak dit even mee.

Voeg 1/4 liter kokosmelk toe en laat het vlees in ± 1/2 uur gaar worden.

Kook apart 400 gr sperziebonen gaar en schep die met 2 dl yoghurt door het vleesmengsel.