Viscurry 1 |
|
1 kleine fijngesneden ui 1 eetlepel olie 1 geperst teentje knoflook 2 theelepels geraspte gemberwortel 1 eetlepel kerriepoeder 1 stukje citroenschil 1 blik tomaatblokjes (400 gr) 300 gr scholfilets in reepjes zout, peper 150 gr gekookte mosselen 100 gr gekookte garnalen 1 groene peper in dunne ringen |
|
BereidingBak de ui in de olie ± 5 minuten, voeg de knoflook, gember en kerrie toe en bak die ± 3 minuten mee. Roer er de citroenschil en de tomaten door en kook alles op hoog vuur ± 15 minuten tot goede sausdikte.Voeg de scholfilets toe en kook die ± 5 minuten zacht mee. Breng met zout en peper op smaak en roer er de mosselen, garnalen en groene peper door. NotitiesServeer de curry met basmatirijst. |
Home > Recepten