Home > Recepten

Viscurry 1

1 kleine fijngesneden ui

1 eetlepel olie

1 geperst teentje knoflook

2 theelepels geraspte gemberwortel

1 eetlepel kerriepoeder

1 stukje citroenschil

1 blik tomaatblokjes (400 gr)

300 gr scholfilets in reepjes

zout, peper

150 gr gekookte mosselen

100 gr gekookte garnalen

1 groene peper in dunne ringen
  • Omschrijving recept: Visgerechten; Indiaas
  • Aantal Porties: 2
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Bak de ui in de olie ± 5 minuten, voeg de knoflook, gember en kerrie toe en bak die ± 3 minuten mee. Roer er de citroenschil en de tomaten door en kook alles op hoog vuur ± 15 minuten tot goede sausdikte.

Voeg de scholfilets toe en kook die ± 5 minuten zacht mee.

Breng met zout en peper op smaak en roer er de mosselen, garnalen en groene peper door.

Notities

Serveer de curry met basmatirijst.