Currypasta, gele (mild) |
|
2 eetlepels plantaardige olie 4 cm geraspte gemberwortel 3 fijngesneden groene chilipepers 1 theelepel kardamompoeder 2 theelepels gemalen kurkuma (kuncit) 1 mespunt kaneelpoeder 1 mespunt kruidnagelpoeder 1 theelepel zout 2 dl kokosmelk |
|
BereidingVerhit in een wok 2 eetlepels plantaardige olie en laat hierin 4 cm geraspte gemberwortel en 3 fijngesneden groene chilipepers zachtjes bakken.Voeg 1 theelepel kardamompoeder, 2 theelepels gemalen kurkuma, (kuncit), 1 mespunt kaneelpoeder, 1 mespunt kruidnagelpoeder en 1 theelepel zout toe en laat ± 2 minuten pruttelen. Vermeng de specerijen met 2 dl kokosmelk en verhit de pasta kort. NotitiesLekker in curry's met vis of kip. |
Home > Recepten