Home > Recepten

Currypasta, rode 2

1 fijngesneden grote ui

4 eetlepels plantaardige olie

12 fijngesneden rode pepers

1 eetlepel paprikapoeder

1 theelepel gemalen kurkuma (kuncit)

1 theelepel ketumbar (ketumbar)

1 eetlepel fijngesneden korianderblaadjes

1 eetlepel azijn

1 theelepel zout
  • Omschrijving recept: Kruidenmengsels; Indiaas
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Laat 1 fijngesneden grote ui ± 5 minuten In 4 eetlepels plantaardige olie zachtjes bakken.

Voeg 12 fijngesneden rode pepers, 1 eetlepel paprikapoeder, 1 theelepel gemalen kurkuma (kuncit), 1 theelepel ketumbar (ketumbar), 1 eetlepel fijngesneden korianderblaadjes, 1 eetlepel azijn en 1 theelepel zout toe en laat het geheel ± 20 minuten zachtjes bakken.

Laat het mengsel afkoelen en pureer het met 1 eetlepel plantaardige olie tot een gladde pasta.

Notities

Lekker in curry's met schaaldieren en groenten.