Currypasta, rode 2 |
|
1 fijngesneden grote ui 4 eetlepels plantaardige olie 12 fijngesneden rode pepers 1 eetlepel paprikapoeder 1 theelepel gemalen kurkuma (kuncit) 1 theelepel ketumbar (ketumbar) 1 eetlepel fijngesneden korianderblaadjes 1 eetlepel azijn 1 theelepel zout |
|
BereidingLaat 1 fijngesneden grote ui ± 5 minuten In 4 eetlepels plantaardige olie zachtjes bakken.Voeg 12 fijngesneden rode pepers, 1 eetlepel paprikapoeder, 1 theelepel gemalen kurkuma (kuncit), 1 theelepel ketumbar (ketumbar), 1 eetlepel fijngesneden korianderblaadjes, 1 eetlepel azijn en 1 theelepel zout toe en laat het geheel ± 20 minuten zachtjes bakken. Laat het mengsel afkoelen en pureer het met 1 eetlepel plantaardige olie tot een gladde pasta. NotitiesLekker in curry's met schaaldieren en groenten. |
Home > Recepten