Home > Recepten

Currypasta, groene

1 fijngesneden grote ui

4 eetlepels hete plantaardige olie

12 fijngesneden groene pepers

3 kruidnagels

1 mespunt kaneelpoeder

2 theelepels komijnpoeder

4 eetlepels fijngesneden korianderblaadjes

2 eetlepels limoensap

1 dl yoghurt.

1 theelepel zout.
  • Omschrijving recept: Kruidenmengsels; Indiaas
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Laat 1 fijngesneden grote ui in 4 eetlepels hete plantaardige olie ± 5 minuten bakken en bak 12 fijngesneden groene pepers ± 2 minuten mee.

Voeg 3 kruidnagels, 1 mespunt kaneelpoeder en 2 theelepels komijnpoeder toe en pureer het uimengsel glad met 4 eetlepels fijngesneden korianderblaadjes, 2 eetlepels limoensap en 1 dl yoghurt.

Breng op smaak met 1 theelepel zout.

Notities

Lekker in curry's met eieren en groenten.