Currypasta, groene |
|
1 fijngesneden grote ui 4 eetlepels hete plantaardige olie 12 fijngesneden groene pepers 3 kruidnagels 1 mespunt kaneelpoeder 2 theelepels komijnpoeder 4 eetlepels fijngesneden korianderblaadjes 2 eetlepels limoensap 1 dl yoghurt. 1 theelepel zout. |
|
BereidingLaat 1 fijngesneden grote ui in 4 eetlepels hete plantaardige olie ± 5 minuten bakken en bak 12 fijngesneden groene pepers ± 2 minuten mee.Voeg 3 kruidnagels, 1 mespunt kaneelpoeder en 2 theelepels komijnpoeder toe en pureer het uimengsel glad met 4 eetlepels fijngesneden korianderblaadjes, 2 eetlepels limoensap en 1 dl yoghurt. Breng op smaak met 1 theelepel zout. NotitiesLekker in curry's met eieren en groenten. |
Home > Recepten