Bami godok (bami-soep) |
|
250 gr dunne bami 5 à 6 grote fijngesneden champignons 10 à 12 peultjes in reepjes 100 à 150 gr kippenborst (trek daarvan 1 1/2 l bouillon) 1 flinke plak gekookte ham in kleine reepjes 3 à 4 worteltjes in dunne reepjes de helft van een klein blikje bamboespruiten, (in kleine schijfjes handje schoongemaakte taugeh zout, peper ve-tsin 1 in stukjes gesneden omelet |
|
BereidingKook de bami gaar, laat hem uitlekken en houd hem voor gebruik gereed.Pluk de kip, als ze gaar is, in kleine stukjes. Laat de bouillon op een klein vuurtje sudderen en voeg de kip en de rest van de ingredienten toe. Voeg de kruiden naar uw eigen smaak toe. Doe er de bami bij en roer alles goed door elkaar. Schep de soep in een diep bord. Garneer de soep met de omelet. |
Home > Recepten