Home > Recepten

Gehakt toetoep

300 gr rundergehakt

150 gr champignons

1 fijngehakte ui

1 fijngehakt teentje knoflook

1 bosje fijngehakte radijsjes

1 blik doperwtjes/worteltjes

stuk fijngesneden komkommer

2 fijngesneden tomaten

aardapppelpuree

1 el paneermeel

50 gr boter
  • Omschrijving recept: Rundvleesgerechten; Indisch
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Fruit de uien en de knoflook tot ze lichtbruin zien.

Bak de champignons licht aan.

Bak het gehakt rul en gaar.

Meng alle ingredienten, behalve de aardappelpuree, door elkaar en doe het in een ovenvaste schaal.

Dek de schaal af met de aardappelpuree, strooi er paneermeel over en leg er een klontje boter op.

Laat het gerecht 60 minuten in een voorverwarmde oven staan bij een temperatuur van 175 graden Celsius.