Rolade daging telor |
|
4 eieren 50 gr bloem 1 bouillonblokje, vermengd met 5 el water olie 250 gr rundergehakt 1 in melk zacht gemaakte snee brood 1 tl zout 1/2 tl peper Voor de saus: 50 gr boter 5 sjalotjes 2 teentjes knoflook 1 bouillonblokje, vermengd met 2 dl water 2 el zoute ketjap peper, zout en nootmuskaat naar smaak |
|
BereidingKlop de bloem, met 3 eieren en de bouillon en bak van dit beslag dunne pannenkoekjes.Vulling: Kneed het gehakt met een ei, het geweekte brood, zout, peper en nootmuskaat, vul de pannenkoekjes ermee en maak daar rolletjes van. Doe de rolletjes dan in aluminiumfolie en stoom ze ca 15 minuten. Laat ze afkoelen en snijd ze in plakjes. Saus: Fruit de sjalotjes en knoflook in de boter licht aan en voeg er de rest van de ingredienten aan toe. Breng de saus verder op smaak. Apart serveren. |
Home > Recepten