Ajam peniki 1 |
|
4 kippenborstfilets 1 uien 3 teentjes knoflook 4 rode pepers 20 gr verse gember 20 gr verse sereh 30 gr kemirienoten 3 tl trassie 1/2 citroen 3 djeruk purutbladeren 4 dl kippenbouillon 1 dl kokosmelk 200 gr tomaten 1 mespunt peper 1 mespunt zout 0,3 dl olie |
|
BereidingStamp de kemirie, gember en knoflook fijn.Snipper de ui en de rode pepers. Ontvel en ontpit de tomaten en snijd ze in stukken. Fruit de gestampte kruiden aan in ruim olie. Voeg hieraan de in stukken gesneden kipfilets toe, gevolgd door de ui, de rode peper en de stukken tomaat. Blus dit af met bouillon en voeg hieraan de overige kruiden toe tezamen met de jus van een halve citroen. Giet voor het serveren de kokosmelk erbij en laat even doorkoken. Breng op smaak met peper en zout. |
Home > Recepten