Home > Recepten

Kol klappa oedang (kool met garnalen en kokos)

1/2 grof gesneden witte kool of 1 kleine spitskool

2 fijngesneden uien

1 fijngemaakt teentje knoflook

2 tl kerriepoeder

100 gr gemalen gedroogde kokos

100 gr gepeldee garnalen

zout

nootmuskaat
  • Omschrijving recept: Groentegerechten; Garnalengerechten; Indisch
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Kook de grofgesneden kool in water met wat zout half gaar, laat ze uitlekken en hak ze daarna goed fijn.

Fruit in wat slaolie de knoflook en de uin lichtbruin, doe er de garnalen, de kool en de kokos bij en roer goed door elkaar.

Strooi er de kerriepoeder en wat nootmuskaat over en vermeng ook dit.

Laat het geheel ca 10 minuten doorsudderen.

Notities

Serveer bij witte rijst.