Oerap kelapa (groenten in klappersaus) |
|
100 gr droge kokos 1 tl sambal oelek 1/2 tl kencur 1/2 citroen 1 tl geraspte citroenschil zout naar smaak suiker naar smaak 300 gr lamsvlees zout naar smaak 2 tl ketjap marinade 2 tl ketumbar marinade 2 teentjes knoflook olie naar smaak taugeh naar smaak witte kool naar smaak sperziebonen naar smaak |
|
BereidingMaak een marinade van de ketjap marinade, de ketumbar marinade, knoflook en olie.Laat het lamsvlees 2 uur in de marinade staan en rijg het vervolgens aan prikkers. Kook de taugeh, witte kool en boontjes in water beetgaar en laat ze uitlekken. Bak de kokos en alle overige ingredienten op zacht vuur zonder olie, tot het goudbruin is. Meng de groenten door de kokos. Rooster het vlees op kolen. |
Home > Recepten