Home > Recepten

Toemis taugeh

1/2 ui

3 teentjes knoflook

10 gr verse gember

4 rode pepers

3 dl kippenbouillon

200 gr tomaten

3 salambladeren

2 tl trassie

1/2 citroen

200 gr kool (Chinese)

200 gr taugeh

0,3 dl olie

2 mespunten peper

1 mespunt zout
  • Omschrijving recept: Groentegerechten; Indisch
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Ontpit en ontvel de tomaten en snijd ze in grove stukken.

Snijd de rode peper en de Chinese kool fijn.

Maal de ui, gember en knoflook fijn en fruit dit mengsel aan in olie.

Voeg de kippenbouillon toe samen met de salambladeren, pepers en de trassie.

Kook in dit vocht de Chinese kool en de taugeh.

Voeg, als dit halfgaar is, de tomaten er aan toe.

Maak de toemis af met het citroensap, peper en zout.