Home > Recepten

Telor stenga radja (halve gevulde eieren)

5 à 6 hardgekookte eieren (snijd ze overlangs doormidden, verwijder het eigeel en leg dit apart)

250 gr gemengd gehakt

1 fijngesneden grote ui

handje vol fijne selderij

1 tl djinten

stukje trassie

zout

peper

1 fijngesneden teentje knoflook
  • Omschrijving recept: Eiergerechten; Indisch
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Fruit in 2 el slaolie de trassie, knoflook en de ui, tot de ui bruin is.

Doe dan het gehakt en de selderij erbij.

Voeg de kruiden toe en laat het gehakt goed bruin worden.

Laat het gehakt, als het goed bruin en gaar is, afkoelen.

Meng het eigeel er goed door.

Vul dan de halve eieren met het mengsel en leg ze op een platte schaal.

Dit kunt u overal bij eten, ook bij de borrel.