Dadar ajam ati 2 (omelet met kippenlevertjes) |
|
4 eieren 4 el melk 1 tl aromat 1/2 tl peper 4 el boter 200 gr kippenlevertjes 1 el bloem 1 teentje knoflook 2 takjes peterselie 2 takjes selderij bieslook dragon tijm zout 2 tl maggi scheutje madera 2 el boter |
|
BereidingKlop de eieren los en vermeng ze met de melk, aromat en peper en bak er twee of vier goudgele omeletten van.Braad de kippenlevertjes in de boter halfgaar. Haal ze uit de pan en snijd ze in stukjes. Pel het knoflookteentje, snijd het fijn. Was de peterselie, selderij, bieslook, dragon en tijm. Snijd ze fijn. Doe de kippenlevertjes weer terug in de pan met wat water, de knoflook, peterselie, selderij, bieslook, dragon, tijm en zout. Roer alles goed om en laat het op een lage warmtebron gaar sudderen. Voeg wat bloem toe om te binden, de maggi, een scheutje Madeira. Vul de omeletten met deze ragoût en dien ze warm op. NotitiesDit eiergerecht is een voorafje, maar kan ook met rijst worden gegeten, met verse sla of komkommer. |
Home > Recepten