Dadar isi 3 (gevulde omelet) |
|
4 eieren 1 tl aromat nootmuskaat mespunt suiker Voor het vulsel: 200 gr rundergehakt zout 2 el boter 2 sjalotten 1 prei 4-5 takjes selderij 1 lombok 2 tl kerriepoeder |
|
BereidingBreek de vier eieren in een kom en klop ze met de aromat, nootmuskaat en suiker schuimig.Bak hiervan 4 omeletten. Roerbak het rundergehakt met zout naar smaak in de boter. Pel de sjalotten, ontpit de lombok en snijd ze fijn. Was de prei en de selderij en snijd de prei in ringen, snipper de selderij. Meng de sjalotten, prei, selderij en lombok met de kerriepoeder door het gehakt. Laat een paar minuten sudderen en rol het vulsel dan in de omeletten. Bak de omeletten nog even na, maar wel heel voorzichtig zodat het vulsel erin blijft. NotitiesOpdienen met een bord warme rijst, sambal goreng boontjes en atjar (zuur) en kroepoek. |
Home > Recepten