Djalang kotek (ei, garnalen en kruidenpasteitjes) |
|
2 kopjes rauwe rijstebloem 2 hardgekookte eieren 1 tl ketumbar 100 gr fijngehakte garnalen peper 1 fijngesneden ui 1 bouillonblokje 1 tl knoflook 2 daun djeruk purut beetje fijngesneden bieslook 2 daun salam 1 kopje dikke santen, verkregen uit 1/2 santenblok |
|
BereidingMaak deeg van het meel, water en zout.Rol dit uit en maak er koekjes van ter grootte van een groenteblik. Vulsel: Smelt een kwart pakje boter, doe alle ingredienten erin en fruit die ca 5 minuten. Voeg dan de purut, salam en bieslook toe en na 3 minuten al roerend de santen en de garnalen. Laat zachtjes sudderen tot het iets verdampt en droog wordt. Vul de koekjes met het vulsel en vouw ze dicht in halvemaanvorm. Frituur ze in hete olie of vet. |
Home > Recepten