Foo yong hai Java |
|
4 eieren 100 gr garnalen 100 gr vlees (kip/varken) 100 gr verse soepgroente 2 el tarwemeel peper, (zout) Voor de saus: Tomatenketchup maïzena peper ve-tsin suiker |
|
BereidingSnijd de groente klein, was ze en laat ze uitlekken.Snijd de garnalen en het vlees fijn en meng ze tot een smeuïg beslag met de groente, de eieren, peper en tarwemeel. Bak hiervan in een koekepan 4 omeletten. Voor de saus neemt u ± 1 liter kokend water, voldoende tomatenketchup, peper, suiker en ve-tsin. Roer dit goed door elkaar en doe er, als het bijna kookt, de aangelengde maïzena bij. Zorg er wel voor, dat de saus smeu‹g is. Maak het op smaak af met peper, suiker en ve-tsin. Doe, zo gauw het op smaak is, het vuur uit en serveer direkt. |
Home > Recepten