Home > Recepten

Sambal goreng godok

100 gr garnalen

2 el olie

1/2 blok santen

500 gr boontjes (peultjes of snijbonen)

4 groene Spaanse pepers

2 gesnipperde uien

100 gr petehbonen



Kruiden:

2 gesnipperde uien

2 teentjes knoflook

4 rode, gekookte Spaanse pepers

2 schijfjes laos

1 tl trassie

zout

suiker
  • Omschrijving recept: Garnalengerechten; Groentegerechten; Indisch
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Snijd de boontjes, de groene pepers, twee gesnipperde uien en de petehbonen heel fijn en wrijf de kruiden zo fijn mogelijk.

Fruit de kruiden in 2 el olie, blus het af met zoveel water, dat de groenten erin gaar kunnen koken.

Voeg, als de groenten gaar zijn, de santen en de garnalen toe en laat het gehele mengsel nog vijf minuten doorkoken.