Risolles 2 |
|
1 kg gehakt 1 prei 1 bosje selderij 10 worteltjes 2 tl nootmuskaat 5 tl suiker 1/2 kopje maggi 1 kg tarwebloem 1 ei 3 geklutste eieren boter olie |
|
BereidingZet het gehakt op met twee kopjes water.Snijd de prei en selderij fijn, voeg ze aan het gehakt toe en laat alles ca 1/2 uur koken. Voeg alles toe en laat het geheel nog 1/4 uur door sudderen. Maak van 500 gr bloem en water een papje en meng dit door het gehakt, zodat een dikke ragoût ontstaat. Maak van de rest van de bloem en 1 ei met wat zout en water een beslag en bak hiervan in boter dunne pannenkoekjes. Vul ze met het gehaktmengsel, bestrijk het laatste eindje met ei en vouw ze als een envelop dicht. Paneer en frituur ze en laat ze staande uitlekken. |
Home > Recepten