Crostini met kaas en paddestoelen |
|
1 sjalot 2 teentjes knoflook olijfolie 200 g grotchampignons 2 lepels peterselie 10 zwarte olijven zonder pit 125 g grofgeraspte Leerdammer 8 sneden witbrood 8 zwarte olijven |
|
BereidingSnijd 1 sjalotje en 2 teentjes knoflook fijn en bak ze ± 2 minuten zachtjes in 2 eetlepels olijfolie.Bak 200 gr fijngesneden grotchampignons en 2 eetlepels fijngesneden peterselie ± 5 minuten zachtjes mee tot het vocht is verdampt. Pureer het champignonmengsel met 10 ontpitte zwarte olijven en 125 gr grofgeraspte Leerdammer en voeg zoveel olijfolie (=± 1 dl) toe tot een smeerbare pasta ontstaat. Rooster 8 sneden stevig witbrood, besmeer ze met de pasta en garneer met 8 zwarte olijven. |
Home > Recepten