Salade met avocado, Napolitaanse |
|
2.5 lepel balsamico-azijn zout peper 5 lepels olijfolie 1 theelepel mosterd scheutje frambozensiroop 1/2 krop ijsbergsla 1 avocado 2 lepels citroensap 50 g ontbijtspek in reepjes 1 vleestomaat croûtons |
|
BereidingVermeng 2 1/2 eetlepel balsamico-azijn, zout, peper, 5 eetlepels olijfolie,1 theelepel mosterd en een scheutje frambozensiroop. Schep er 1/2 krop ijsbergsla in reepjes door en verdeel de salade over de borden. Besprenkel 1 avocado in blokjes met 2 eetlepels citroensap. Bak in een droge koekenpan 50 gr reepjes ontbijtspek ± 5 minuten uit. Verdeel 1 ontvelde vleestomaat in blokjes, de avocado, de spekjes en croûtons over de salade. |
Home > Recepten