Fagottini met zalm en kaassaus |
|
250 gr Fagottini con Basilico e Ricotta (Buitoni Fresco) zout, peper 2 eetlepels olijfolie 300 gr wilde spinazie in repen 200 gr Salsa ai 4 Formaggi (Buitoni Fresco) 150 gr verse zalmfilet in kleine reepjes 4 eetlepels grof geraspte pecorino |
|
BereidingKook de fagottini in ruim kokend water met zout in ± 4 minuten beetgaar en laat ze uitlekken.Verhit de olie, laat de spinazie al omscheppend op hoog vuur slinken en laat het vocht verdampen. Roer er de Salsa ai 4 Formaggi, zout en peper door, voeg de reepjes zalm toe en verwarm alles goed. Meng de spinaziesaus met de fagottini en strooi de kaas erover. NotitiesDe Italiaanse naam is: Fagottini con Basilico, Ricotta e salmone con Salsa ai Cuatro Formaggi |
Home > Recepten