Home > Recepten

Fagottini met zalm en kaassaus

250 gr Fagottini con Basilico e Ricotta (Buitoni Fresco)

zout, peper

2 eetlepels olijfolie

300 gr wilde spinazie in repen

200 gr Salsa ai 4 Formaggi (Buitoni Fresco)

150 gr verse zalmfilet in kleine reepjes

4 eetlepels grof geraspte pecorino
  • Omschrijving recept: Deegwaren; Visgerechten; Sausjes; Italiaans
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Kook de fagottini in ruim kokend water met zout in ± 4 minuten beetgaar en laat ze uitlekken.

Verhit de olie, laat de spinazie al omscheppend op hoog vuur slinken en laat het vocht verdampen.

Roer er de Salsa ai 4 Formaggi, zout en peper door, voeg de reepjes zalm toe en verwarm alles goed.

Meng de spinaziesaus met de fagottini en strooi de kaas erover.

Notities

De Italiaanse naam is: Fagottini con Basilico, Ricotta e salmone con Salsa ai Cuatro Formaggi