Pasta met rauwe ham en pesto, gevuld |
|
1 eetlepel pijnboompitten 1 fijngesneden kleine ui 2 eetlepels olijfolie 6 gedroogde tomaten in reepjes 1/2 kleine ongeschilde courgette in halve plakjes 250 gr Cappelletti con Prosciutto Crudo (Buitoni Fresco) zout, peper 140 gr Pesto alla Genovese (Buitoni Fresco) 3 eetlepels grof geschaafde Parmezaanse kaas 2 eetlepels fijngesneden basilicum |
|
BereidingRooster de pijnboompitten in een droge koekenpan lichtbruin.Bak de ui ± 5 minuten in de olie en bak de tomaat en de courgette ± 5 minuten mee. Kook de cappelletti in ruim kokend water met zout in 3-4 minuten beetgaar en laat ze uitlekken. Meng de pesto en het courgettemengsel en roer dit direct door de cappelletti. Bestrooi de pasta met de kaas, basilicum en pijnboompitten. NotitiesItaliaanse naam: Cappelletti con Prosciutto Crudo e Pesto alla Genovese |
Home > Recepten