Kaaspizza met champignons en rode ui |
|
1 blikje pizzadeeg (koelvitrine, 270 gg) 1 grofgesneden rode ui ± 10 takjes tijm (van 7 takjes de blaadjes geplukt) 200 gr champignons in plakjes versgemalen peper 3 eetlepels olijfolie 100 gr geraspte gruyère 6 plakjes ontbijtspek een met bakpapier beklede bakplaat |
|
BereidingVerwarm de oven voor op 200°C.Rol het pizzadeeg uit, verdeel het in tweeën, rol het tot 2 dunne cirkels uit en leg die op het bakpapier. Meng de helft van de ui met de tijmblaadjes, de champignons, peper en de olijfolie en verdeel het mengsel over de pizzabodems. Verdeel er de kaas en het spek over. Bak de pizza's in het midden van de oven in 15-20 minuten goudbruin en knapperig. Garneer de pizza's met de takjes tijm en de rest van de rauwe ui. NotitiesLekker met ijsbergsla. |
Home > Recepten