Pizza alla Putaniesca |
|
2 teentjes knoflook 2 lepels olijfolie 1 blikje tomatenpuree (68 g) 2 lepels olijfolie 1 lepel gedroogde oregano 2 pizzabodems 1 blikje ansjovisrolletjes 50 g zwarte olijven zonder pit 4 lepels kappertjes 2 lepels peterselie |
|
BereidingPers 2 teentjes knoflook uit en roer ze samen met 2 eetlepels olijfolie door de inhoud van 1 blikje tomatenpuree (68 gr) en 2 eetlepels olijfolie.Voeg 1 eetlepel gedroogde oregano toe en bestrijk 2 eenvoudige pizzabodems met dit mengsel Verdeel er 1 blikje uitgelekte ansjovisrolletjes, 50 gr zwarte olijven zonder pit en 4 eetlepels uitgelekte kappertjes over en bak de pizza’s in een op 200°C voorverwarmde oven in ± 20 minuten goudbruin en gaar. Bestrooi met 2 eetlepels fijngehakte peterselie en serveer direct. |
Home > Recepten