Pasta met zure room en geitenkaas |
|
2 liter water 50 gr boter peper, zout 400 gr gemengd gehakt 1 gehakte ui 80 gr tomatenpuree 250 gr spirelli 1 afgestreken eetlepel vers gehakte (of gedroogde) oregano 1 eetlepel versgehakte basilicum 200 gr zure room 100 gr geitenkaas |
|
BereidingBreng het water met de helft van de boter en wat zout aan de kook.Smelt de rest van de boter in een kookpan en fruit er het gehakt en de ui in aan. Roer er de tomatenpuree door. Doe de spirelli's in het kokende water en kook ze 'al dente' volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Voeg de kruiden en de zure room bij het gehakt en laat ± 5 minuten sudderen. Snijd de geitenkaas in stukjes en smelt ze door de saus. Kruid met peper en zout. Giet de spirelli's af en verdeel ze over 4 borden. Lepel er wat saus over en serveer. |
Home > Recepten