Tagliatelle con Funghi |
|
250 gr Tagliatelle all 'Uovo (Buitoni Fresco) zout, peper 2 eetlepels olijfolie 2 sjalotjes in dunne ringen 1 fijngesneden teentje knoflook 150 gr paddestoelen (kastanje-champignons, boleten) in plakjes 100 gr gekookte achterham in reepjes 1 dl slagroom 200 gr Salsa con Funghi Porcini (Buitoni Fresco) |
|
BereidingKook de tagliatelle in ruim kokend water met zout in ± 4 minuten beetgaar en laat de pasta uitlekken.Verhit de olie en bak de sjalot en de knoflook hierin ± 5 minuten. Voeg de paddestoelen toe en bak die op hoog vuur ± 5 minuten mee. Roer de ham en de slagroom erdoor. Verwarm alles ± 3 minuten en voeg de Salsa con Funghi Porcini toe. Verwarm de saus goed en breng op smaak met zout en peper. |
Home > Recepten