Home > Recepten

Tagliatelle con Funghi

250 gr Tagliatelle all 'Uovo (Buitoni Fresco)

zout, peper

2 eetlepels olijfolie

2 sjalotjes in dunne ringen

1 fijngesneden teentje knoflook

150 gr paddestoelen (kastanje-champignons, boleten) in plakjes

100 gr gekookte achterham in reepjes

1 dl slagroom

200 gr Salsa con Funghi Porcini (Buitoni Fresco)
  • Omschrijving recept: Deegwaren; Paddestoelgerechten; Italiaans
  • Aantal Porties: 2
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Kook de tagliatelle in ruim kokend water met zout in ± 4 minuten beetgaar en laat de pasta uitlekken.

Verhit de olie en bak de sjalot en de knoflook hierin ± 5 minuten.

Voeg de paddestoelen toe en bak die op hoog vuur ± 5 minuten mee.

Roer de ham en de slagroom erdoor.

Verwarm alles ± 3 minuten en voeg de Salsa con Funghi Porcini toe.

Verwarm de saus goed en breng op smaak met zout en peper.