Tortelli con Funghi Porcini |
|
250 gr Tortelli con Funghi Porcini (Buitoni Fresco) 150 gr schoongemaakte, in vieren gesneden kippenlevertjes 2 eetlepels olijfolie 2 fijngesneden sjalotjes 1 geperst teentje knoflook 8 kleine blaadjes salie 200 gr Salsa con Funghi Porcini (Buitoni Fresco) 40 gr dun geschaafde pecorino 2 eetlepels fijngesneden basilicum |
|
BereidingKook de tortelli in ruim kokend water met zout in 4-5 minuten beetgaar en laat ze uitlekken.Verhit de olie en bak de sjalot en de knoflook hierin ± 5 minuten. Voeg de kippenlevertjes en de salie toe en bak die ± 3 minuten mee. Roer de Salsa con Funghi erdoor en verwarm alles goed. Meng de saus met de tortelli en strooi er de pecorino en de basilicum over. NotitiesLekker met een lauwwarme salade van gekookte groene asperges met een dressing van olijfolie en balsamico-azijn. |
Home > Recepten