Citroenkip met pasta |
|
4 kipkarbonades 4 uien in ringen het sap en de rasp van 2 citroenen zout, peper 4 eetlepels olijfolie 1 theelepel salie 1 dl kippenbouillon 300 gr tagliatelle |
|
BereidingLeg de kipkarbonades in een schaal, verdeel de ui, het citroensap en de -rasp erover en laat de kip ± 1 uur marineren (af en toe omdraaien).Neem de karbonades uit de marinade, dep ze droog en bestrooi ze met zout en peper. Verhit de olie en bak de kip in ± 20 minuten aan beide zijden bruin en gaar. Neem de kipkarbonades uit de pan en houd ze warm. Bak in dezelfde pan de uiringen uit de marinade met salie ± 10 minuten zachtjes. Kook de tagliatelle volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking beetgaar. Schenk de marinade en de bouillon bij de ui, breng dit aan de kook, laat de saus ± 10 minuten inkoken en warm de kipkarbonades erin op. Serveer het geheel bij de tagliatelle. |
Home > Recepten