Home > Recepten

Kipschotel, Italiaanse

100 gr tagliatelle

zout

1/2 eetlepel olie

200 gr kipfilet in reepjes

1 fijngesneden kleine ui

1 kleine rode paprika in reepjes

1/2 courgette in blokjes

1 1/2 dl sugocasa (tomatenbasissaus GrandItalia, inh. 665 ml)

1/4 komkommer in plakjes

1/2 mozzarellakaasje in plakjes

1 theelepel gedroogde oregano
  • Omschrijving recept: Kipgerechten; Deegwaren; Italiaans
  • Aantal Porties: 2
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Kook de tagliatelle in ruim kokend water met zout volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar en laat ze uitlekken.

Verhit de olie en bak de kip in ± 5 minuten rondom bruin.

Bak de ui, paprika en courgette al omscheppend ± 5 minuten mee.

Voeg de Sugocasa toe en laat het gerecht ± 10 minuten zachtjes stoven.

Vermeng de komkommer met de mozzarella en de oregano.

Serveer de kip met de tagliatelle en de komkommersalade.