Kipschotel, Italiaanse |
|
100 gr tagliatelle zout 1/2 eetlepel olie 200 gr kipfilet in reepjes 1 fijngesneden kleine ui 1 kleine rode paprika in reepjes 1/2 courgette in blokjes 1 1/2 dl sugocasa (tomatenbasissaus GrandItalia, inh. 665 ml) 1/4 komkommer in plakjes 1/2 mozzarellakaasje in plakjes 1 theelepel gedroogde oregano |
|
BereidingKook de tagliatelle in ruim kokend water met zout volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar en laat ze uitlekken.Verhit de olie en bak de kip in ± 5 minuten rondom bruin. Bak de ui, paprika en courgette al omscheppend ± 5 minuten mee. Voeg de Sugocasa toe en laat het gerecht ± 10 minuten zachtjes stoven. Vermeng de komkommer met de mozzarella en de oregano. Serveer de kip met de tagliatelle en de komkommersalade. |
Home > Recepten