Home > Recepten

Rijstschotel, Italiaanse

1 kleingesneden ui

1 eetlepel olie

150 gr kalkoenfilet in reepjes

150 gr gewassen rijst (geen snelkookrijst)

150 gr schoongemaakte sperziebonen

2 eetlepels tomatenpuree

3 dl kippenbouillon

paprikapoeder

zout, peper

peterselie
  • Omschrijving recept: Kalkoengerechten; Rijstgerechten; Italiaans
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Fruit de ui in olie, bak de kalkoenreepjes mee, bak de rijst even mee.

Voeg de sperziebonen, de tomatenpuree en de kippenbouillon toe en kook dit 25 minuten op een zacht vuur.

Maak op smaak met paprikapoeder, peper en zout en strooi er voor het serveren wat fijngeknipte peterselie over.

Serveer er wat geraspte kaas bij.

Notities

Lekker met gestoofde courgette.