Home > Recepten

Brood, Napels

1 plat stokbrood, bijv. Ciabatta

1/2 potje saus Napoletana (250 ml, Grand'Italia)

250 gr zeevruchten (garnalen, inktvis, mosselen)

40 gr ontpitte zwarte olijven

1 eetlepel kappertjes

1/2 rode paprika in reepjes

3 blaadjes basilicum in reepjes

50 gr geraspte oude kaas
  • Omschrijving recept: Belegde broodjes; Schaaldiergerechten; Schelpdiergerechten; Garnalengerechten; Inktvisgerechten; Italiaans
  • Aantal Porties: 2
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200°C.

Bestrijk het brood met de saus Napoletana en verdeel er de zeevruchten, olijven, kappertjes, paprika en basilicum over.

Bestrooi het met de kaas en bak het ± 20 minuten in het midden van de oven.

Halveer het brood en verdeel het over de borden.