Home > Recepten

Brood, Napels

1 plat stokbrood, bijv. Ciabatta

1/2 potje saus Napoletana (250 ml, Grand'Italia)

250 gr zeevruchten (garnalen, inktvis, mosselen)

40 gr ontpitte zwarte olijven

1 eetlepel kappertjes

1/2 rode paprika in reepjes

3 blaadjes basilicum in reepjes

50 gr geraspte oude kaas
  • Omschrijving recept: Belegde broodjes; Schaaldiergerechten; Schelpdiergerechten; Garnalengerechten; Inktvisgerechten; Italiaans
  • Aantal Porties: 2
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200C.

Bestrijk het brood met de saus Napoletana en verdeel er de zeevruchten, olijven, kappertjes, paprika en basilicum over.

Bestrooi het met de kaas en bak het 20 minuten in het midden van de oven.

Halveer het brood en verdeel het over de borden.