Home > Recepten

Engelenhaarpasta met reuzegarnalen

1 1/2 eetlepel boter

1 1/2 eetlepel bloem

3 dl melk

2 dl room

1 1/2 eetlepel pesto

1 1/2 eetlepel peterselie

1 eetlepel gehakte knoflook

2 eetlepels Parmezaanse kaas

1/2 theelepel zout

1/2 theelepel witte peper

Worcestershiresaus, Tabasco

350 gr Capellini

1/2 rode paprika in reepjes

250 gr Snow peas

500 gr scampi
  • Omschrijving recept: Deegwaren; Garnalengerechten; Italiaans
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Smelt de boter in een sauspan, voeg de bloem toe en laat die al roerend goudkleurig worden.

Voeg de melk en de room toe en roer tot het mengsel is ingedikt.

Voeg de pesto, peterselie, knoflook, Parmezaanse kaas, peper, zout, worcestershire en tabasco toe en meng goed.

Zet het vuur laag en houd het mengsel warm.

Kook de pasta al dente.

Pocheer tegelijkertijd de paprika, snow-peas en scampi 3 minuten in een andere pan met kokend water.

Giet de pasta af, vermeng hem met de saus, doe de pasta op de borden en garneer ieder bord met het groenten-scampimengsel.