Salade, gemengde (Japans) |
|
1 pakje Crabfantasy (diepvries, 200 gr) 1 kleine komkommer zout 1 winterwortel (± 250 gr) 1 bosje radijs 1 eetlepel sesamzaad 1 teentje knoflook 2 eetlepels halfvette mayonaise 1 eetlepel Japanse sojasaus (Kikkoman) 4 eetlepels azijn 75 gr waterkers |
|
BereidingLaat de crabfantasy ontdooien.Rasp de komkommer in ragfijne reepjes en doe die in een vergiet, bestrooi ze met zout en laat ze ± 30 minuten uitlekken. Snijd of rasp de wortel en radijsjes in ragdunne reepjes. Trek met 2 vorken de Crabfantasy uit elkaar. Rooster in een droge koekenpan de sesamzaadjes en stamp ze in een vijzel fijn. Pers de knoflook erboven uit. Roer de mayonaise, sojasaus en azijn erdoor. Breng op smaak met zout. Rangschik op een platte schaal de waterkers, wortel, komkommer, radijs en Crabfantasy. Schenk er vlak voor het opdienen het sausje over. |
Home > Recepten