Taugeh met komkommer en tahoe |
|
1 komkommer zout, peper 2 eetlepels (sesam)olie 350 gr taugé 200 gr (gerookte) tahoe 1 gesnipperde lente-ui 1 eetlepel gembersiroop 2 eetlepels ketjap manis 1 1/2 eetlepel sesamzaadjes |
|
BereidingSchaaf de komkommer in de lengte in dunne plakken en bestrooi die met zout.Vouw de plakken dubbel en schik ze als een bloem op 2 diepe borden. Roerbak in een wok in de olie de taugé ± 1 minuut. Voeg de tahoe, lente-ui, gembersiroop, ketjap, zout en peper toe en warm nog 1 minuut door. Schep het taugé-tahoemengsel in het midden van de komkommerbloem. Rooster de sesamzaadjes kort in een droge koekenpan en strooi ze erover. NotitiesGeef er gefrituurde mihoen bij. |
Home > Recepten