Kalkoenrollades met waterkerssaus, mini- |
|
4 hardgekookte eieren 1/8 l crème fraîche 1 bosje waterkers zout, versgemalen zwarte peper, gemberpoeder 4 kalkoenschnitzels van 150 g 30 g bakboter 1/2 glas droge witte wijn 1 dl kookroom |
|
BereidingDe eieren fijnhakken en vermengen met de crème fraîche.De waterkers uitzoeken, worteltjes afsnijden en kleiner snijden. De helft ervan bij de crème fraîche roeren en op smaak maken met zout, peper en gemberpoeder. De kalkoenschnitzels met zout en peper inwrijven en de eierroom erover verdelen. De lapjes strak oprollen, met een prikkertje vastzetten en de rolletjes in de verhitte boter rondom aanbraden. Afblussen met de verwarmde wijn en de room en de resterende waterkers toevoegen. In ± 15 minuten laten garen op niet te hoge pit. De saus eventueel nog een beetje laten inkoken, op smaak afmaken en bij de rollades serveren. NotitiesLekker met aardappelgratin en bosworteltjes. |
Home > Recepten