Duiveltjesvlees 2 |
|
500 gr kipfilet 8 eetlepel tomatenketchup 8 eetlepel ketjap 8 eetlepel azijn 1 theelepel sambal oelek 1 theelepel sambal manis 1 theelepel sambal brandal 1 zakje nasikruiden 2 eetlepels olie 2 uien 250 gr champignons 2 eetlepels pindakaas 1 scheutje room |
|
BereidingSnijd het vlees in kleine stukjes.Roer de ketchup, de ketjap, de azijn en de sambals door elkaar. Doe er de nasikruiden en het vlees bij en laat het in de koelkast 6 uur marineren. Fruit de uien in de olie, voeg het vlees erbij, schep om en laat het geheel met het deksel op de pan 30 minuten sudderen. Doe er dan de gesneden champignons bij en laat nog 15 minuten sudderen. Schep er op het laatst de pindakaas en de room door. NotitiesLekker met rijst en hete boontjes. |
Home > Recepten