Home > Recepten

Stokbrood en salade met ham en perzik

stokbrood

mosterd

boter

honing

beenham

rode paprika

perzik

belegen kaas

witlof

rozijnen

mandarijn

banaan

1/2 lepel kerrie-bananensaus (Heinz)

yoghurt
  • Omschrijving recept: Belegde broodjes; Salades; Varkensvleesgerechten
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Bestrijk de stokbroden dun met achtereenvolgens mosterd, zachte boter en honing.

Leg hierop dikke (handgesneden) plakjes (been)ham, reepjes rode paprika en partjes perzik (vers of uit blik).

Leg daarover reepjes belegen kaas en laat die onder de grill smelten.

Bestrijk ook de broodkap met mosterd, boter en honing en leg ze onder de grill.

Met een salade van gesneden witlof, een handje rozijnen, partjes mandarijn (vers of uit blik), plakjes banaan en een dressing van 1/2 eetlepel kerrie-banaansaus (Heinz) en yoghurt.