Home > Recepten

Laulau (vlees- en vispakketjes)

1 kg varkensschouderstuk

500 g gezouten botervis

24 tarobladeren of wilde spinazie

18 ti-bladeren of bananenblad of alufolie
  • Omschrijving recept: Varkensvleesgerechten; Visgerechten; Hawaii
  • Aantal Porties: 6
  • Bron: Culinaria USA

Bereiding

Snij vlees en vis elk in 6 stukken.

Verwijder taaie stengels en nerven uit de bladeren.

Schik 3 ti- of bananenbladeren of stukken alufolie stervormig: / _ en \ (*)

Leg op elke ster 4 tarobladeren.

Leg hierop een stukje vlees en een stukje vis.

Haal de punten van de ti-bladeren bij elkaar tot een bundeltje en bindt stevig dicht. Maak zo 6 buideltjes.

Stoom de buideltjes 3,5-4 uur.

Benodigdheden

Stomer