Home > Recepten

Paad Tom Gathi (in kokosmelk gekookte groente)

125 g bamboespruiten

125 g kousenband

50 g aspergebonen

125 g jonge maïs

50 g witte kool

50 g spinazie

500 ml kokosmelk

1/4 theelepel zout

50 ml kokoscrème

peper
  • Omschrijving recept: Groentegerechten; Thais
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Maak alle groenten goed schoon.

Giet de kokosmelk in een grote pan, doe het zout erbij en breng de melk aan de kook.

Doe de bamboespruiten erbij en laat die 2 minuten koken.

Doe er dan de kouseband en de aspergebonen bij en laat die nog 1 minuut koken.

Doe tenslotte alle overgebleven groenten in de kokosmelk en laat alles nog 2 minuten doorkoken.

Haal de groenten uit de kokosmelk en laat ze goed uitlekken.

Leg ze daarna op een schaal, doe de kokoscrème erbovenop en breng de groenten tenslotte op smaak met de versgemalen zwarte peper.