Paad Tom Gathi (in kokosmelk gekookte groente) |
|
125 g bamboespruiten 125 g kousenband 50 g aspergebonen 125 g jonge maïs 50 g witte kool 50 g spinazie 500 ml kokosmelk 1/4 theelepel zout 50 ml kokoscrème peper |
|
BereidingMaak alle groenten goed schoon.Giet de kokosmelk in een grote pan, doe het zout erbij en breng de melk aan de kook. Doe de bamboespruiten erbij en laat die 2 minuten koken. Doe er dan de kouseband en de aspergebonen bij en laat die nog 1 minuut koken. Doe tenslotte alle overgebleven groenten in de kokosmelk en laat alles nog 2 minuten doorkoken. Haal de groenten uit de kokosmelk en laat ze goed uitlekken. Leg ze daarna op een schaal, doe de kokoscrème erbovenop en breng de groenten tenslotte op smaak met de versgemalen zwarte peper. |
Home > Recepten