Vegetable Chow Mein (vegetarische chow mein) |
|
4 lepels olie 1/2 theelepel knoflook 375 ml kippenbouillon 60 ml droge sherry 1/2 grote witte ui in ringen 250 g taugeh 125 g selderijstengel in lange dunne staafjes 1 gehakte sjalot zout 1/2 theelepel suiker peper 1 theelepel sesamolie 1 lepel maïzena in 2 lepels water wontonvellen in gebakken reepjes |
|
BereidingVerhit een wok boven een groot vuur. Doe, als de pan goed heet is, olie en knoflook erin en roerbak.Voeg bouillon en sherry toe en laat 1 minuut doorkoken. Doe ui, taugeh, Chinese kool, selderij, bamboespruiten en sjalot erbij en roerbak 5 minuten. Voeg zout, suiker, peper en sesamolie toe en bindt met de aangemaakte maizena. Garneren met de gebakken wontonreepjes. NotitiesEen typisch Amerikaans afhaalgerecht. |
Home > Recepten