Empanada con pollo (Tortilla-kip vulling) |
|
empanadas 2 lepels olijfolie 1 gesnipperd ui 2 teentjes knoflook 250 g kipfilet in blokjes 50 g gedroogde abrikozen in stukjes 70 g fijngesneden zwarte olijven 75 g gehakte blanke amandelen 2 gekookte eieren in kleine stukjes 6 lepels zure room 1 theelepel djinten 60 g tortillachips nachocheese Casa Fiėsta 4 takjes peterselie zout |
|
BereidingVerhit in een koekepan de olie. Laat de ui ± 3 minuten zachtjes bakken. Persde knoflook erboven uit. Voeg de kip en de abrikozen toe. Bak alles al omscheppend in ± 7 minuten gaar. Voeg de olijven, de amandelen, het ei, de zure room en de komijn toe. Verkruimel de tortillachips erboven. Knip de peterselie erboven fijn. Schep alles goed door elkaar en breng op smaak met zout. Vul de empanada's ermee. NotitiesEmpanadarecepten staan elders. |
Home > Recepten