Kalkoen, Mexicaans |
|
1 ui 1 vleestomaat 200 g kalkoenfilet 2 lepels olie 1/2 zakje taco seasoning Casa Fiėsta 75 g doperwtjes diepvries 2 lepels Mexicaanse tomatenketchup 10 takjes koriander of 3 takjes peterselie |
|
BereidingPel en snipper de ui.Kruis de tomaat in, dompel hem in kokend water, ontvel de tomaat en snijd hem in kleine stukjes. Snijd de kalkoen in smalle reepjes. Verhit de olie in een braadpan en bak de ui ± 2 minuten. Voeg de kalkoenfilet toe en bak die in ± 5 minuten lichtbruin. Voeg de tacokruiden, de doperwten en 1 dl water toe en laat het mengsel nog ± 15 minuten zachtjes stoven. Schep het af en toe om. Schep de tomaat en de ketchup erdoor en knip de koriander erboven fijn. NotitiesLekker met rijst |
Home > Recepten