Filetes de pescado con coco (vis in kokosmelk) |
|
4 grote snapperfilets sap van 1 limoen peper zout 1/2 theelepel gedroogde oregano 1 lepel olijfolie 1 gesnipperd ui 4 tenen knoflook 1 ontvelde tomaat 1 fijngesneden bleekselderijstengel 1 blik kokosmelk 125 ml ananassap 1 laurierblaadje 1 theelepel tomatenpuree peterselie oregano |
|
BereidingVerwijder de pitjes van de tomaat en snij fijn.Spoel de vis af onder water en dep droog. Besprenkel met limoensap en strooi er zout, peper e gedroogde oregano over. Laat enkele uren afgedekt staan. Bak ui, knoflook, tomaat en selderij 1 minuut in olie. Roer kokosmelk, ananassap en tomatenpuree erdoor. Laat 10 minuten sudderen. Bak de vis in een andere pan. Giet de saus erover en stoof 5 minuten, draai 1x om. Strooi er peterselie en verse oregano over. NotitiesLekker met gekookte rijst. |
Home > Recepten