Home > Recepten

Garnalen in kerriesaus

4 lepels olijfolie of zonnebloemolie

1 kleingesneden ui

4 teentjes knoflook

1 gehakte rode peper

500 g gepelde garnalen

2 theelepels kerrie

1 ontvelde tomaat in kleine stukjes

2 lepels water

zout

2 lepels peterselie
  • Omschrijving recept: Garnalengerechten; Sausjes
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Verhit de olie in een pan en fruit hierin de kleingesneden ui en de uitgeperste teentjes knoflook 3 minuten.

Voeg de fijngehakte rode peper en de garnalen toe en bak alles onder voortdurend omscheppen 5 minuten.

Roer de kerrie door het garnalenmengsel. Voeg de stukjes tomaat, het water en wat zout toe.

Draai de hittebron laag en laat alles 10 minuten zachtjes sudderen.

Serveer het gerecht bestrooid met de fijngehakte peterselie.